Hybridbiler bliver i disse år mere og mere populære og udbredte i Danmark

Der er stor fokus på det ”grønne” bilsegment og deri er hybridbilerne det perfekte valg til mange mennesker.

Det lave støjniveau ved bykørsel og den betydelig lavere emissions udledning, er nogle af de ting der er fortaler for at vælge en hybridbil.

Da køremønsteret for hybridbiler ofte er korte ture i byen, hvor man kun kører på batterierne og ikke bruger forbrændingsmotoren, er der risiko for, at brændstoffet i tanken og i brændstofsystemet kan blive forældet.

PRO-TEC har additiver til benzin, diesel og hybridbiler. Udover de er effektive og gennemtestede af en lang række bilmærker, er de også miljøvenlige, hvilket gør dem unikke på markedet.

Additiver er pleje til din bil. Det er vigtigt at pleje din bils motor. Det er ikke nok at lakken skinner udenpå, motoren skal også ”skinne” indvendigt, så du på sigt mindsker risikoen for dyre værkstedsregninger.

Regelmæssig brug af PRO-TEC´s additiver optimerer motorens ydelse, trækkraft og nedsætter forureningen, samt forlænger din motors levetid.

Virker din bil træt og trænger til fornyet energi? Så fortvivl ikke, additiver fra PRO-TEC hjælper din bil på rette vej igen.

Kan du selv påfylde og bruge additiver imellem dine servicebesøg på dit værksted?

Ja – PRO-TEC tilbyder en række additiver til påfyldning direkte i brændstoffet ved tankning.

Bedre brændstoføkonomi, optimal motorydelse, ren forbrænding og mindre forurening.

Hybrid Benzin additiv

Fuel Line Cleaner Hybrid beskytter og plejer din bils indsprøjtningssystem mod, negative virkninger af brændstofforældelse, som ofte ses i hybridbiler.

 5 gode grunde til at benytte Fuel Line Cleaner Hybrid:
  • Modvirker forældelse af brændstoffet
  • Fjerner kondens og fugt fra tanken
  • Giver en bedre brændstoføkonomi
  • Optimerer motorydelsen
  • Giver renere forbrænding og mindsker udledningen af CO2

Fuel Line Cleaner Hybrid tilsættes direkte i tanken ved påfyldning af brændstof. Vi anbefaler at påfylde hver tredje måned. 1 flaske á 375 ml rækker til 80 liter benzin.

Benzin & diesel additiv til rensning af lambdasonde og katalysator på Hybridbiler

Over tid sodes dele i din bils udstødningssystem til, såsom lambdasonden, EGR-ventilen, turbo og katalysator. Dette resulterer i en betydelig stigning i brændstofforbruget og forhøjet udledning af skadelige udstødningsgasser.

OXICAT Oxygen Sensor & Catalytic Converter Cleaner Hybrid er et specialudviklet og højt ydende additiv, som effektivt fjerner sod og aflejringer på lambdasonden og katalysatoren mm.

Det er udviklet til at gå forbi indsprøjtningssystemet og kun virke aktivt i udstødningssystemet.

En bæredygtig og effektiv metode til fjernelse af snavs og sod, som eliminerer problemer og sikrer korrekt funktion af motorens komponenter.

5 gode grunde til og benytte OXICAT Oxygen Sensor & Catalytic Converter Cleaner Hybrid:
  • Giver beskyttelse mod snavs og sod ved regelmæssig brug
  • Sikrer korrekt funktion af katalysator og lambdasonden
  • Optimerer motorens ydeevne
  • Giver en bedre brændstoføkonomi
  • Giver renere forbrænding og mindsker udledningen af CO2

OXICAT Oxygen Sensor & Catalytic Converter Cleaner Hybrid tilsættes direkte i tanken ved påfyldning af brændstof. Vi anbefaler at påfylde hver tredje måned. 1 flaske á 375 ml rækker til 80 liter benzin/diesel.

Find dit lokale PROLINE CENTER